Tilausravintola Valkea Karhu on tunnelmallinen juhlapaikka Kouvolassa

Ota yhteyttä!

Valkea Karhu sijaitsee Kouvolan Valkealan Multamäessä, Repoveden kansallispuiston kupeessa kauniin luonnon keskellä. Sijaitsemme vain 15 minuutin matkan päässä Kouvolan keskustasta. Tilamme on rakennettu Multamäen entisen kansakoulun tiloihin, ja se tarjoaa tyylikkäät ja persoonalliset puitteet niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin. Valkeassa Karhussa on yhteensä n. 100 asiakaspaikkaa kahdessa viihtyisässä salissa, kesäisin asiakaspaikkoja on 140. Sisätilojen lisäksi katetulla terassilla voi järjestää vuodenajasta riippuen erilaisia tilaisuuksia. Kesäaikaan vieraat voivat nauttia ihastuttavasta pihasta, ja talvisin valoa ja lämpöä tuovat kaksi takkaa ravintolan sisätiloissa. Valkea Karhu soveltuukin hyvin esim. häiden ja rapujuhlien viettopaikaksi.

Valkeasta Karhusta saat tilattua myös ruoat. Voit järjestää tilaisuuden valoisassa ja kauniissa tilausravintolassamme
tai vaihtoehtoisesti tilata pitopalvelun esim. kotiisi tai yrityksesi tiloihin, sillä ruoat voi tilata myös erillisenä palveluna ilman tilavuokraa. Luova pitopalvelumme ideoi kanssasi teemaan sopivat herkulliset antimet ja auttaa sinua järjestämään onnistuneet juhlat. Pyydä tarjous tilaisuudellesi sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.


Osoitteemme:
Valkea Karhu
Multamäentie 417
45370 Valkeala

Hääjuhlat

Valkea Karhu on täydellinen häidenviettopaikka Kouvolassa. Tilausravintolassamme on kesäisin 140 asiakaspaikkaa (talvisin 100) ja sijaitsemme 15 minuutin ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta. Saat kauttamme kaiken tarvittavan juhliin: upeat puitteet, pitopalvelun, kattaukset, tarjoilun yms. Ravintolallamme on myös A-oikeudet.


Pyydä tarjous

Perhejuhlat

Etsitkö tunnelmallista juhlapaikkaa Kouvolan alueella? Valkea Karhu tarjoaa viihtyisät puitteet luonnonkauniissa ympäristössä vaikkapa 50-vuotispäiville, rippijuhliin tai kihlajaisiin. Saat tilattua pitopalvelultamme herkulliset ruoat tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Voit tilata pitopalvelun myös erillisenä palveluna omaan juhlatilaasi.


Pyydä tarjous

Yritystilaisuudet

Tilausravintola Valkea Karhu tarjoaa luonnonläheiset ja viihtyisät puitteet lähellä Kouvolan kaupunkia vaikkapa asiakastilaisuuksia tai henkilökunnan kesäjuhlia varten. Pitopalvelultamme saat tilattua juhliisi myös kahvitarjoilun tai lounaan.


Pyydä tarjous