Juhlatila Juhla Karhussa Kouvolassa järjestät monipuoliset tilaisuudet

Ota yhteyttä!

Kouvolan Valkealassa sijaitsevan tilausravintola Juhla Karhun tilat soveltuvat erinomaisesti yritys- tai perhejuhlien järjestämiseen. Juhla Karhun tiloissa on myös vuokrattava saunatila noin 15 hengelle. Tiloihimme on helppo tulla, sillä sijaitsemme katutasossa ja rappusten eteen voi ajaa autolla.

Juhla Karhun tilaisuuksiin voi tilata pitopalvelun, ja juhlatilat ovat vuokrattavissa myös erikseen. Jos tilaat pitopalvelun Juhla Karhun tiloihin, hintaan sisältyvät ruoat, pöytäliinat, kattaukset, tarjoilu sekä henkilökunta. Valmistamme ruoan kotimaisista tuoreista raaka-aineista, ja laaja osaamisemme tarjoaa useita ratkaisuja erikokoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Osoitteemme:
Juhla Karhu
Kustaa III tie 9
45370 Valkeala

Yritysjuhlat

Etsitkö viihtyisää ja rauhallista juhlatilaa yrityksesi tilaisuuteen Kouvolan alueella? Juhla Karhu tarjoaa ravintolatilat 80 hengelle sekä kabinetti- ja saunatilat 15 hengelle. Saat kauttamme kahvi- ja ruokatarjoilut tilaisuuteesi – tarvittaessa omana, erillisenä palvelunaan, jolloin pitopalvelumme toimittaa tarjottavat yrityksen omiin tiloihin.


Perhejuhlat

Juhla Karhun tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten perhejuhlien järjestämiseen. Juhlatilaamme mahtuu noin 80 henkeä. Ammattitaitoinen pitopalvelumme valmistaa herkulliset ruoat ja auttaa halutessanne juhlien teeman suunnittelussa. Juhla Karhun tiloihin on helppo tulla, sillä sijaitsemme katutasossa. Rauhallinen ympäristö soveltuu hyvin erityyppisten juhlien järjestämiseen: 50-vuotispäivät, ylioppilasjuhlat, häät tai muistotilaisuudet. Kerro meille tarkemmin toiveistasi, niin suunnitellaan ikimuistoiset juhlat!


Pyydä tarjous

Saunaillat

Juhla Karhu tarjoaa vuokrattavat saunatilat Kouvolan Valkealassa 15 hengelle. Voit varata pelkät tilat käyttöösi tai jos haluat myös ruoka- ja juomatarjoilua, saat ne pitopalvelumme kautta. Sauna- ja juhlatilat sopivat mainiosti vaikkapa polttariporukalle tai yrityksen henkilöstön käyttöön. 


Pyydä tarjous