Pitopalvelua kodeille ja yrityksille Kouvolan seuduilla

Valkea Karhu järjestää vaivattomasti niin suuret kuin pienimuotoisetkin juhlat. Luova pitopalvelumme ideoi kanssasi teemaan sopivat, onnistuneet juhlat. Laaja osaamisemme tarjoaa useita ratkaisuja erikokoisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Voit tilata palveluitamme esim. erilaisiin yritysjuhliin, asiakastilaisuuksiin, syntymäpäiville, häihin tai muihin perhejuhliin. Voit järjestää tilaisuuden valoisassa ja kauniissa tilausravintolassamme tai vaihtoehtoisesti tilata pitopalvelun esim. kotiisi tai yrityksesi tiloihin.

Tuoreet ja kotimaiset raaka-aineet

Käytämme ruoissamme tuoreita ja kotimaisia raaka-aineita, jotka takaavat herkulliset ateriaelämykset niin arki- kuin juhlatilaisuuksiinkin. Saat kauttamme kaiken tarvittavan astioista ja pöytäliinoista aina tarjoiluhenkilökuntaan.

Kun tilaisuus järjestetään Valkean Karhun tiloissa, ruokalistojen hintoihin sisältyvät pöytäliinat, katteet ja tarjoilu. Tilavuokra ei sisälly ruoan hintaan, vaan siitä neuvottelen erikseen. Tilavuokraan sisältyy siivous sekä pöytäliinat pesulakuluineen. Myös muualla järjestettäessä hinnasta neuvotellaan erikseen.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tilaisuudellesi yhteydenottolomakkeella. Toteutamme tilaisuuden kuin tilaisuuden toiveidesi mukaan.

Pöytä on katettu - tervetuloa viihtymään!

Valkea Karhu
040 766 6325
riitta.karhu@valkeakarhu.com
www.valkeakarhu.com